Om Airush Denmark

Airush Denmark er ejet af distributionsselskabet KiteEmpire Distribution ApS, som distribuerer surfudstyr og andet relateret til surfbranchen. Vi håndterer følgende mærker på det danske marked: Airush, Nobile & Surftech.


Os bag KiteEmpire Distribution ApS sætter en ære i at levere kvalitetsprodukter fra producenter, der har nogle solide produkt-linier, og som leverer produkter og en service på globalt plan, som vi gerne vil kunne stå inde for og er stolte af at repræsentere i Danmark.

Vores måde at udvælge de produkter vi fører i Danmark er baseret på vores kunders ønsker og feedback, samt vores egne erfaringer og på hvad vi selv kan anbefale og har valgt selv at sejle med. Derfor vil du som kunde opleve en kvalificeret og engageret rådgivning og vejledning inden du gør dit køb hos os.

På samme måde som vores produkter, der opbygger vi vores team og udvælger vi vores teamsejlere med omhu. Vi sætter en ære i at vores teamfolk er engagerede og lige så motiverede og glade for deres valg af udstyr som vi er. Desuden er det vigtigt for os, at vores team er vores, glade, smilende ambassadører på strandene rundt om i landet, som brænder for sporten, for dens og ikke mindst deres egen udvikling og måske mest vigtigt glæden ved at dyrke en af verdens bedst sportsgrene.

 

KiteEmpire Distribution ApS bakker op omkring Kitesurfing som sport i Danmark og en sund og sikker udvikling for sporten. Derfor bidrager vi til og støtter gerne projekter til Kitesurfing som sportsgrens fremme på nationalt plan. Vi bakker op om Kiteboarding Danmark (Se http://www.kbdk.dk) som sportens brancheforening og initiativer herfra. Vi vil også gerne være med til at sikre sportens fremtid, samt vores gang på mange af vores fantastiske surfspots rundt om i landet.

 

Slutteligt fordi vi som virksomhed eksisterer i en global verden. Og fordi vi selv som rejsende surfere, med glæde besøger andre verdensdele, og gerne vil kunne udøve vores passion og opleve glæden ved at surfe på fremmede kontinenter fremadrettet.
Vil vi gerne støtte og bidrage med den lille del vi kan til vedligehold af den globale verden, vores natur og til udviklingen i den tredie verden. Vi har valgt primært at støtte udviklingen i Afrika, og den måde vi har valgt at gøre det på er, at vi hvert år udvælger en projekt som vi støtter med 5% af vores samlede overskud for driften af KiteEmpire Distribution ApS.

 

Surf's up...